dilluns, 23 de gener de 2012

Presentació i roda de premsa del III Congrés Català de la Cuina



El proper dimarts 31 de gener, a les 18 hores, es presentarà el preprojecte per a la de la candidatura oficial de la Cuina Catalana com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la Unesco, Un any per a la cuina catalana, al Palau de la Generalitat de Catalunya.

Els objectius d'Un any per a la cuina catalana, 2012- 2013, són:
  • Conscienciar a la societat que Catalunya té un important patrimoni culinari amb una llarga tradició històrica.
  • Relligar els sectors agroalimentari, cultural i turístic per treballar en comú, construint un itinerari imaginari que transcorre entre la tradició i la creativitat.
  • Generar un estat anímic positiu i il·lusionant a tot el país i als agents implicats.
  • Recopilar les investigacions, els receptaris i tot el material existent, per analitzar i difondre la història i la realitat social i cultural de la cuina catalana.
  • Presentar la candidatura de la Cuina Catalana com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la UNESCO.
Organitza: Fundació Institut Català de la Cuina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada