dimecres, 13 de febrer de 2013

Conferència/Taula rodona: "Turisme, cuina i territori"

Turisme, cuina i territori: Conferència/taula rodona organitzada per Tribuna de Girona conjuntament amb el Fòrum Gastronòmic el proper dilluns dia 18 de febrer de 2013, amb el títol:
 
A la primera part de l’acte el sr. José Antonio Donaire, professor de la Facultat de Turisme i director de l'Institut d'Estudis Turístics (INSETUR ) de la UdG farà una conferència sobre les relacions entre turisme i territori.
 
A la segona part, s’obrirà un temps pel debat i la reflexió amb la partició del mateix Donaire, i els cuiners Artur Martínez (restaurant El Capritx, Terrassa) i Oriol Rovira (restaurant Els Casals, Sagàs), guardonats amb una estrella de la guia Michellin i que participaran al Fòrum Gastronòmic Girona 2013.
 
Moderarà i conduirà l’acte el sr. Pep Palau, gastrònom i co-director del Fòrum Gastronòmic.
 
L’acte és gratuït i començarà a les 19:30h a l’Espai Caixa de la Plaça Poeta Marquina nº10 de Girona.
És obligatori tramitar la inscripció  -AQUÍ-
Les places són limitades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada