Fòrum
de proveïdors, productors i noves tendències en gastronomia a la Vall de
Camprodon
DATA: 5 de FEBRER de 2015, 17 hores
LLOC: Restaurant El Pont 9, Camprodon
CARNISSERIA
EL PONT
Carn de casa i de
qualitat
La
família Carbonell porta tres explotacions a la zona de Sant Joan de les
Abadesses i Ogassa. Fan cria i engreix de boví de raça Bruna, Ovella Ripollesa
i porcs 75% Duroc; tot en ecològic. A banda de la carn, presenten també les
seves elaboracions estrella, els embotits, que també venen a la l’establiment
de Camprodon.
MAS
FARRÓ
Làctics d’ovella de la
Vall de Bianya
En
Casimiro ha estat fidel al seu producte tota la vida: formatges d’ovella
curats, elaborats amb llet crua. I l’arribada de l’Eva ha obert el ventall de
productes, tot incorporant les elaboracions fresques, els iogurts i el recuit.
Aquesta sessió és
gratuïta, però es prega inscripció prèvia a:
al 972 740 936 (de 10 a 14h, de dilluns a
divendres)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada