divendres, 6 de maig del 2011

Les Cuines aposten per la formació

El primer curs d'Innovació en la gestió a l'empresa turística va tenir lloc els dies 26, 27 i 28 d'abril a la Cooperativa de Llanars. Aquest curs constava de tres mòduls: un primer en què es van intriduir les noves eines TIC en la gestió de les empreses, un segon adreçat a la gestió dels recursos humans i el darrer centrat en la fidelització i atenció dels clients.

El curs va ser impartit per professors de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona.

El Curs-Tast de formatges tindrà lloc el dia 18 de maig de 17 a 20h al restaurant El Pont 9 de Camprodon i serà impartit per Oriol Urgell, enginyer agrònom. Les explicacions teòriques es complementaran amb un tast de formatges maridats amb vins de la terra.

Informació d'inscripcions i preus truqueu a 972 740 936

1 comentari:

  1. Particularment, crec que aquest curs ens ha ajudat a obrir els ulls a nous camins per desenvolupar el turisme a la nostra Vall. Remarcable la primera sessió, amb el bateig digital d'en Donaire. Fruit del curs, tinc una immensa llista de bones idees a posar en pràctica!

    ResponElimina