Una nova activitat, Anem a l'escorxador, continua amb el cronograma del projecte Ens Mengem la Vall, de les Cuines de la Vall de Camprodon, guanyador d'una de les beques Educar Menjant de la Fundació Jaume Casademont.
Dimarts 7 de febrer
Cicle Superior de l'escola Dr. Robert de Camprodon
El dimarts a la tarda, les i els alumnes de cicle superior ens vam arribar a l'escorxador de Camprodon. Allí, ens esperava en Joan Moret, president de l'Associació de criadors d'eugues de muntanya del Ripollès.
Ens va explicar, continuant amb el que ja ens havia explicat del cicle de vida dels cavalls de carn, com els poltres arriben a les quadres, passen la revisió dels veterinaris i entren a l'escorxador.
Cada espai té la seva funció. Res a veure amb les pel·lícules!, a l'escorxador es té molta cura pel benestar animal i els controls sanitaris es van succeint al llarg de tot el procés.
Per acabar la visita, ens vam fer el sopar: hamburguesa de carn de poltre!
Moltes gràcies Eva i Joan!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada