L’associació Cuines de la Vall de Camprodon proposa per vuitè
any els seus menús temàtics en el marc de la Temporada Gastronòmica de la Trumfa, del 14 al 29 de setembre de
2013.
La Temporada
gastronòmica de la Trumfa aplega 10 establiments de restauració de la Vall que
presentaran les seves propostes culinàries a partir de dissabte 14 de setembre.
Per vuitena vegada, la trumfa, cultivada aquí des d’antic, serà la protagonista
de plats i acompanyaments a les Cuines de la Vall de Camprodon.
La Trumfa conreada a
les nostres muntanyes creix lentament i acumula nutrients i qualitats
organolèptiques excel·lents. L’alçada, la terra i el clima fan que cada any torni
a arribar una patata nova de textura forta i sabor profund i inigualable.
De nou, doncs, la
Trumfa torna a ser protagonista de tardor de les nostres taules. Un producte de
qualitat, car l’Agrupació de Productors
de Trumfes de la Vall de Camprodon, sota el paraigua de la cooperativa Ramadera de Molló, segueix
desenvolupant el seu projecte de promoció compaginat amb un cultiu respectuós
amb la terra, tant si el cultiu es realitza seguint el mètode convencional com
el de producció en ecològic. Un any més, tenim a les nostres mans un fruit
exquisit, ple de possibilitats culinàries i de matisos.
Dut a la cuina, aquest
producte dóna lloc a cremes i milfulls deliciosos, canamillanes, trumfes
farcides, amanides i greixoneres, mentre que enriqueix les guarnicions i els
estofats amb gratinats, pastissos o trumfes escalivades, fent un acompanyament
de luxe. Les Cuines de la Vall de Camprodon conviden així els seus clients a
tastar-les durant aquestes setmanes per gaudir-les en tot el ventall de formes,
textures i sabors.
Els restaurants de la
Cuina de la Trumfa, són: Camprodon, EL PONT 9; Espinavell, LES PLANES, CAN
JORDI; Llanars, HOTEL GRÈVOL SPA; Molló, HOTEL CALITXÓ, EL COSTABONA; Setcases,
CAN JEPET, PIRINEU, CAN TIRANDA; Tregurà, FONDA RIGÀ
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada