CELIAQUIA,
Aprendre a cuinar i a menjar
amb consciència
DATA: 26 de NOVEMBRE de 2014, 17 hores
LLOC: Restaurant El Pont 9, Camprodon
PREU: 7,00 €
Menjadors Ecològics és una associació sense
ànim de lucre que té la finalitat de promoure els menjadors ecològics i de
proximitat com a model saludable, educatiu, sostenible i just. L’Associació
proposa un projecte transversal que vol donar formació i assessorament integral
a totes aquelles escoles que tinguin com a objectiu oferir un menjador de qualitat.
Entre les seves propostes hi ha la formació
a professionals per una cuina saludable. La Mercè Alabarce, educadora social i formadora en alimentació sana i
cuina natural, proposa aquest temari:
· Celiaquia vs
intolerància al gluten del blat
· Quins aliments es
poden consumir i quins no
· Alternatives amb
elaboracions que no contenen blat
· Explicació i
degustació de plats
Cal inscripció prèvia al 972 740 936
(dll-div de 10 a 14h) o bé a desenvolupamentrural@valldecamprodon.org
Organitza: Cuines de la Vall de Camprodon
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada