divendres, 31 de maig del 2019

Jornada ANUL·LADA (Revalorització dels productes del territori a la cuina de muntanya - Jornada PATT2019)


ANUL·LADA FINS A NOVA DATA

Jornada tècnica
Taller de cuina
Dimecres 5 de juny de 2019,
al Restaurant el Pont 9 de Camprodon


Programa

18.00 h Inscripcions i lliurament de la documentació.

18.05 h Benvinguda i presentació de la Jornada.

18.10 h Presentació de les associacions Cuines de la Vall de Camprodon i de Producte del Ripollès,
             Sra. Eva Martínez-Picó, Restaurant Can Jordi d’Espinavell i secretària de les Cuines de la Vall de Camprodon.

18.20 h Revalorització dels productes del territori en la cuina de muntanya. El Producte del Ripollès: un producte de qualitat i de venda de proximitat,
                 Sra. Mariona Rota, tècnica del sector agroalimentari del Ripollès.

18.50 h Diferents elaboracions de cuina amb producte agroalimentari local de la marca de garantia “Producte del Ripollès”: les seves propietats nutricionals, les tècniques de cocció i l'execució i presentació dels plats, amb:
            Sra. Eva Martínez-Picó, Restaurant Can Jordi d’Espinavell 
            Sra. Francina Rigat, Restaurant El Pont 9 de Camprodon 
            Sr. Jordi Vila, Restaurant Can Jepet de Setcases 
tots ells, membres del col·lectiu de Cuines de la Vall de Camprodon.

20.30 h Cloenda de la Jornada

A la finalització de la jornada es podran degustar els plats elaborats.

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s a través de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon: A/e:desenvolupamentrural@valldecamprodon.org

També us podeu inscriure a través de RuralCat: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada