dijous, 24 d’octubre de 2019

Jornada PATT2019 - Revalorització dels productes del territori a la cuina de muntanya



Programa

18.00 h Inscripcions i lliurament de la documentació
18.05 h Benvinguda i presentació de la Jornada
18.10 h Presentació de les associacions Cuines de la Vall de Camprodon i de Producte del Ripollès Sra. Eva Martínez-Picó, Restaurant Can Jordi d’Espinavell i secretària de les Cuines de la Vall de Camprodon.
18.20 h Revalorització dels productes del territori en la cuina de muntanya. El Producte del Ripollès: un producte de qualitat i de venda de proximitat Sra. Mariona Rota, tècnica del sector agroalimentari del Ripollès.
18.50 h Diferents elaboracions de cuina amb producte agroalimentari local de la marca de garantia “Producte del Ripollès” - Propietats nutricionals - Tècniques de cocció - Execució i presentació dels plats a càrrec dels membres de l’associació Cuines de la Vall de Camprodon: Sra. Eva Martínez-Picó, Restaurant Can Jordi d’Espinavell; Sra. Francina Rigat, Restaurant El Pont 9 de Camprodon; Sr. Jordi Vila, Restaurant Can Jepet de Setcases.
20.30 h Cloenda de la Jornada.
A la finalització de la jornada es podran degustar els plats elaborats.

Imatges de la jornada realitzada:



Moltes gràcies a totes i a tots per la vostra assistència!



Cap comentari:

Publica un comentari