dilluns, 20 de juny del 2011

La Fundació Jaume Casademont beca el projecte de les Cuines "Ens mengem la Vall"

L'entitat va recollir ahir al vespre a Girona, juntament amb l’escola Dr.Robert de Camprodon, una aportació de 3.000 euros per fer realitat el projecte.

El jurat de la quarta edició de les beques Educar menjant de la Fundació Jaume Casademont ha escollit el projecte “Ens mengem la Vall” de les Cuines de la Vall de Camprodon entre els 4 millors de les més de 120 propostes de tots els racons dels Països Catalans que enguany s’han presentat a la convocatòria.
En un acte protagonitzat pel cuiner Joan Roca i celebrat al nou Auditori de l’EspaiCaixa de Girona, les Cuines de la Vall de Camprodon i l’Escola Doctor Robert de Camprodon van recollir el xec de 3.000 euros que farà possible dur a terme aquest projecte.
El seu objectiu és l’educació en nutrició, la introducció a la dieta quotidiana dels productes locals (Trumfes de la Vall de Camprodon i Poltre de Muntanya del Ripollès) i la pedagogia d’una cultura i una tradició lligada a la terra i a la pagesia. El projecte preveu activitats d’aula, de camp, al menjador i amb mestres i famílies i es desenvoluparà al llarg del curs 2011-2012 de manera pilot, per poder-lo incorporar a la planificació de l’escola els cursos següents.
Més informació a www.fundaciojaumecasademont.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada