divendres, 6 de setembre del 2013

Temporada gastronòmica de la Trumfa


 
L’associació Cuines de la Vall de Camprodon proposa per vuitè any els seus menús temàtics en el marc de la Temporada Gastronòmica de la Trumfa, del 14 al 29 de setembre de 2013.

La Temporada gastronòmica de la Trumfa aplega 10 establiments de restauració de la Vall que presentaran les seves propostes culinàries a partir de dissabte 14 de setembre. Per vuitena vegada, la trumfa, cultivada aquí des d’antic, serà la protagonista de plats i acompanyaments a les Cuines de la Vall de Camprodon.

La Trumfa conreada a les nostres muntanyes creix lentament i acumula nutrients i qualitats organolèptiques excel·lents. L’alçada, la terra i el clima fan que cada any torni a arribar una patata nova de textura forta i sabor profund i inigualable.

De nou, doncs, la Trumfa torna a ser protagonista de tardor de les nostres taules. Un producte de qualitat, car l’Agrupació de Productors de Trumfes de la Vall de Camprodon, sota el paraigua de la cooperativa Ramadera de Molló, segueix desenvolupant el seu projecte de promoció compaginat amb un cultiu respectuós amb la terra, tant si el cultiu es realitza seguint el mètode convencional com el de producció en ecològic. Un any més, tenim a les nostres mans un fruit exquisit, ple de possibilitats culinàries i de matisos.

Dut a la cuina, aquest producte dóna lloc a cremes i milfulls deliciosos, canamillanes, trumfes farcides, amanides i greixoneres, mentre que enriqueix les guarnicions i els estofats amb gratinats, pastissos o trumfes escalivades, fent un acompanyament de luxe. Les Cuines de la Vall de Camprodon conviden així els seus clients a tastar-les durant aquestes setmanes per gaudir-les en tot el ventall de formes, textures i sabors.

Els restaurants de la Cuina de la Trumfa, són: Camprodon, EL PONT 9; Espinavell, LES PLANES, CAN JORDI; Llanars, HOTEL GRÈVOL SPA; Molló, HOTEL CALITXÓ, EL COSTABONA; Setcases, CAN JEPET, PIRINEU, CAN TIRANDA; Tregurà, FONDA RIGÀ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada