dijous, 29 de gener del 2015

Fòrum Cuines - Jornada "Carnisseria El Pont" i "Mas Farró"


Fòrum de proveïdors, productors i noves tendències en gastronomia a la Vall de Camprodon
DATA: 5 de FEBRER de 2015, 17 hores

LLOC: Restaurant El Pont 9, Camprodon





CARNISSERIA EL PONT
Carn de casa i de qualitat

La família Carbonell porta tres explotacions a la zona de Sant Joan de les Abadesses i Ogassa. Fan cria i engreix de boví de raça Bruna, Ovella Ripollesa i porcs 75% Duroc; tot en ecològic. A banda de la carn, presenten també les seves elaboracions estrella, els embotits, que també venen a la l’establiment de Camprodon.

MAS FARRÓ
Làctics d’ovella de la Vall de Bianya

En Casimiro ha estat fidel al seu producte tota la vida: formatges d’ovella curats, elaborats amb llet crua. I l’arribada de l’Eva ha obert el ventall de productes, tot incorporant les elaboracions fresques, els iogurts i el recuit.


Aquesta sessió és gratuïta, però es prega inscripció prèvia a:
al 972 740 936 (de 10 a 14h, de dilluns a divendres)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada