dilluns, 6 de febrer del 2017

Temprada gastronòmica de la Matança i la Quaresma 2017


Temps de Matança, temps de Quaresma!L’associació Cuines de la Vall de Camprodon proposa per desè any els seus plats i menús temàtics en el marc de la Temporada Gastronòmica de la Matança i de la Quaresma, del 6 de febrer al 26 de febrer i del 27 de febrer al 19 de març, respectivament.

La Temporada gastronòmica de la Matança i de la Quaresma aplega 10 establiments de restauració que presentaran les seves propostes culinàries a partir de dilluns 6 de febrer. Les Cuines de la Vall de Camprodon preparen nous plats en aquest temps de renovació del rebost de les cases i amb els productes que l’hivern porta a taula.

Un dels trets principals de la Vall de Camprodon és la seva riquesa gastronòmica, tant pel llegat històric, que ha marcat una cuina tradicional de gran qualitat, com per les noves propostes que sorgeixen de les joves cuines creatives. La Temporada Gastronòmica de la Matança i la Quaresma a les nostres cuines respon a la voluntat de recuperar i donar difusió a la cultura i la tradició gastronòmica de la nostra vall. Esperem que, durant aquest temps gaudireu, com nosaltres, de la riquesa de la nostra cuina d’hivern.Els restaurants on podreu degustar aquestes especialitats són: Camprodon, EL PONT 9; Espinavell, LES PLANES, CAN JORDI; Llanars, HOTEL GRÈVOL SPA; Molló, HOTEL CALITXÓ, EL COSTABONA; Setcases, CAN JEPET, PIRINEU, CAN TIRANDA; Tregurà, FONDA RIGÀBon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada