dilluns, 24 de setembre del 2012

Presentació del projecte Ens Mengem la Vall


Com sabeu, a l’Associació Cuines de la Vall de Camprodon portem uns quants anys treballant en la promoció dels productes locals del nostre territori. Així, la Trumfa de la Vall de Camprodon i el Poltre de Muntanya del Ripollès han estat protagonistes de temporades gastronòmiques, exposicions i xerrades, així com de presentacions arreu de Catalunya, de l’estat i en les nostres accions internacionals. Sempre hem cregut que la promoció d’aquests productes suposava donar a conèixer un territori, un paisatge i una manera de viure, alhora que donava una identitat molt clara a la nostra cuina.

Com sempre, però, vam voler anar més enllà i l’any 2011 ens vam presentar a la convocatòria de les beques Educar menjant de la Fundació Jaume Casademont amb el projecte Ens mengem la Vall, pensat per treballar sobre els productes locals en el marc escolar, tant amb l’alumnat dels diferents cicles com amb mares i pares, i amb mestres i personal de suport de menjador. Vam obtenir la beca i durant el curs 2011-2012 l’alumnat de l’escola Doctor Robert de Camprodon ha pogut veure i viure el cicle d’aquests dos productes, l’ha pogut treballar i l’ha pogut degustar. La cirereta d’aquest pastís ha estat l’elaboració d’uns materials pedagògics que suposen la consolidació d’aquest projecte per l’autonomia que donen a l’escola en la seva gestió.

I, per poder compartir totes les experiències viscudes durant el curs passat i donar a conèixer aquests materials, les Cuines de la Vall de Camprodon es complauen a convidar-vos a la Presentació del projecte Ens Mengem la Vall, que tindrà lloc el proper dimecres, 3 d’octubre de 2012, a les 18h00, a la sala de plens de l’Ajuntament de Camprodon.

Esperem que ens podreu acompanyar en aquesta sessió que, de ben segur, encara ens donarà més idees per seguir promocionant els nostres productes, el nostre territori i la nostra cuina. Si us plau, confirmeu la vostra assistència abans del 30 de setembre al telèfon 972 740 936, de 10h00 a 13h30.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada