divendres, 5 d’octubre del 2012

De la presentació del projecte Ens mengem la Vall

Dimarts 3 d'octubre de 2012


El Sr. Esteve Pujol, alcalde de Camprodon, va ser l'encarregat de donar la benviguda als assistents de la presentació. Seguidament, la Sra. Eva Martinez, secretària de les Cuines de la Vall de Camprodon, va fer una breu introducció a la gestació i desenvolupament del projecte Ens mengem la Vall, guanyador d'una de les Beques Educar Menjant 2011, de la Fundació Jaume Casademont.Després de veure el vídeo de l'experiència, gravat i elaborat pel Sr. Adrià Garcia, la Sra. Rosa Gibert, directora de l'escola doctor Robert de Camprodon, va fer la valoració del projecte desenvolupat durant el curs 2011- 2012.


La Sra. Elisenda Guitart, tècnica de Tosca- Serveis ambientals, d'educació i turisme, que ha estat amb el projecte des del seu inici, va explicar el disseny i l'elaboració dels materials pedagogics d'Ens mengem la Vall. 
Un cop presentats, es van lliurar els materials a l'escola Doctor Robert de Camprodon.


La presentació va finalitzar amb les paraules del Sr. Domènec Vila, director general de la Direcció General d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries.


Des del col·lectiu de les Cuines de la Vall de Camprodon, agraïm a l'ajuntament de Camprodon i al seu alcalde que ens hagin deixat la seva sala de plens per a fer possible la presentació del projecte Ens mengem la Vall
Sense ànims de deixar-nos a ningú, volem agrair l'assistència a la presentació del Sr. Josep Pastoret, president de la cooperativa Ramadera de Molló i productor de l'agrupació de Trumfes de la Vall de Camprodon; el Sr. Joan Buxeda, productor de l'agrupació de Trumfes de la Vall de Camprodon; el Sr. Àngel Freixa, productor de l'agrupació de Trumfes de la Vall de Camprodon; el Sr. Joan Moret, president de l'Associació de Criadors d'Eugues de Muntanya del Ripollès; a tot l'equip docent de l'escola Doctor Robert; a les mares i pares de les i els alumnes de l'escola Doctor Robert; als representants de l'administració: la Sra. Montserrat Tallant, dels Serveis Educatius del Ripollès del Departamemt d'Ensenyament i en representació dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Girona; al Sr. Jordi Aurich, director territorial dels Serveis Territorials d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural a Girona; al Sr. Joan Casas, cap de l'oficina comarcal del Ripollès del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural; el Sr. Pep Palau, director del Fòrum Gastronòmic i assessor, escriptor i dinamitzador gastronòmic; la Sra. Anna Ros, tècnica de Tosca- Serveis ambientals, d'educació i turisme; el Sr. Xavi Bachero, president de CEA Alt-Ter; als mitjans de comunicació que van cobrir l'acte i a tots els presents, pel seu interès i suport.


De la Fundació Jaume Casademont, per un imprevist de darrera hora, no va poder assistir el seu representant a l'acte, el Sr. Enric Sucarrats, el qual va excusar la seva absència. A ell i a tota la fundació i organització de les Beques educar Menjant, moltes gràcies per fer possible Ens mengem la Vall!

La presentació del projecte Ens mengem la Vall a el9nou.cat, 324.cat, directe.cat, Ripollès Digital i Utòpic Bloc, entre d'altres.

Vídeo de Televisió del Ripollès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada