ANUL·LADA FINS A NOVA DATA
Jornada tècnica
Taller de cuina
Dimecres 5 de juny de 2019,
al Restaurant el Pont 9 de Camprodon
Programa
18.00 h Inscripcions i lliurament de la documentació.
18.05 h Benvinguda i presentació de la Jornada.
18.10 h Presentació de les associacions Cuines de la Vall de Camprodon i de Producte del Ripollès,
Sra. Eva Martínez-Picó, Restaurant Can Jordi d’Espinavell i secretària de les Cuines de la Vall de Camprodon.
18.20 h Revalorització dels productes del territori en la cuina de muntanya. El Producte del Ripollès: un producte de qualitat i de venda de proximitat,
Sra. Mariona Rota, tècnica del sector agroalimentari del Ripollès.
18.50 h Diferents elaboracions de cuina amb producte agroalimentari local de la marca de garantia “Producte del Ripollès”: les seves propietats nutricionals, les tècniques de cocció i l'execució i presentació dels plats, amb:
Sra. Eva Martínez-Picó, Restaurant Can Jordi d’Espinavell
Sra. Francina Rigat, Restaurant El Pont 9 de Camprodon
Sr. Jordi Vila, Restaurant Can Jepet de Setcases
tots ells, membres del col·lectiu de Cuines de la Vall de Camprodon.
20.30 h Cloenda de la Jornada
A la finalització de la jornada es podran degustar els plats elaborats.
La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s a través de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon: A/e:desenvolupamentrural@valldecamprodon.org
També us podeu inscriure a través de RuralCat: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada